Diensten

DTT is uw totaalinstallateur die nagenoeg alle voorkomende installatietechnische werkzaamheden voor u kan verzorgen. Energiezuinig, milieubewust, flexibel, efficient en bedrijfszeker. Dat zijn de kernbegrippen waar het bij ons om draait. Uw wensen staan bij ons centraal.

Alle disciplines worden in eigen beheer uitgevoerd. U als klant heeft één aanspreekpunt. Doordat we de lijnen zo kort mogelijk houden, kunnen wij snel schakelen indien de situatie daarom vraagt.

Zodra een project gereed is, wordt deze overgedragen aan onze afdeling Technisch Beheer. Deze zorgt ervoor dat de installaties op de juiste wijze worden onderhouden. Periodiek onderhoud voorkomt onverwachte slijtage met als direct gevolg een grotere bedrijfszekerheid van uw installatie. Daarnaast zorgt het juiste onderhoud voor een hoger rendement  en een langere levensduur van uw installatie.

Indien gewenst, kan er middels een Gebouw Beheer Systeem gebruik worden gemaakt van automatische storing doormelding.

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde is de afdeling van DTT Installatietechniek, die zich richt op het realiseren van warmte- en koude installaties, ventilatie, klimaatinstallatie en sanitair- en riooltechniek.

Elektrotechniek

Elektrotechniek is de basis voor vele technische toepassingen

Meet- en Regeltechniek

Meet- en Regeltechniek is de onmisbare schakel tussen de verschillende installatie onderdelen. De regeltechniek zorgt voor de juiste aansturing van de componenten in de technische installatie onderdelen.

Beveiliging

Naast Brandmeld- en Ontruimingsinstallaties is DTT ook uw installateur voor beveiligingssystemen.

Technisch Beheer

Onze afdeling Technisch Beheer is multidisciplinair en verzorgt het beheer en onderhoud aan alle gebouwgebonden technische installaties.